Duurzaamheid

Duurzaam wonen

De opwarming van de aarde en het tegengaan hiervan zijn onderwerpen die volop in de belangstelling staan. In de samenleving worden er op alle fronten veranderingen doorgevoerd om de uitstoot van CO2 te verminderen. Dit geldt ook voor de uitstoot van CO2 door energieverbruik in woningen.

Naast de overheid dragen ook hypotheekverstrekkers bij aan het verduurzamen van de woningmarkt. Dit doen ze door middel van speciale leningen voor energiebesparende maatregelen. Ook hanteren sommige geldverstrekkers kortingen als er een “groene” hypotheek wordt afgesloten. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar het kan u ook financieel voordeel opleveren.

Graag kijken wij, samen met u, naar wat u kunt doen om uw huidige of nieuwe woning energiezuiniger te maken. Wat kunt u extra lenen om deze wijzigingen aan te brengen of welke subsidies u kunt aanspreken voor, tijdens of na het verbeteren van de duurzaamheid van uw woning.

Meer informatie over het verbeteren, isoleren en duurzamer maken van uw woning en de eventuele subsidies waarvoor u in aanmerking komt treft u aan op onderstaande websites.

Meer informatie?

Neemt u dan telefonisch contact op via 0573 – 711 000