Een hypotheek die bij u past

U kent vast wel de wilde verhalen over hypotheken die de ronde doen tijdens gezellige familiefeestjes. Het gaat dan over de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek, de levensverzekeringshypotheek en spectaculair lage rentetarieven die veelal uit de lucht zijn gegrepen. Voor ons staat vast dat iedere situatie anders is en dus om maatwerk vraagt. De financiering van uw woning moet echt bij u passen en aansluiten op uw persoonlijke situatie. Niet alleen in het eerste jaar, maar ook als uw inkomenssituatie verandert, zal de financiering als een huis moeten blijven staan.

Bij Makkinga van Bon krijgt u antwoord op alle vragen, bijvoorbeeld:

– Kan ik mijn huidige hypotheek meenemen en wat zijn de condities hiervoor?
– Welke hypotheekvorm is het beste voor mij?
– Met welke geldverstrekker kan ik het beste zaken doen?

Goede voorbereiding is een pré

Een gedegen oriëntatie voordat u een hypotheek afsluit is van groot belang voor vele jaren. Om uw nieuwe bezit op de juiste manier te financieren is het daarom noodzakelijk dat we uw toekomst zo grondig mogelijk verkennen. Makkinga Van Bon biedt inzicht in de mogelijkheden van maatwerkfinanciering waarin uw persoonlijke wensen centraal staan, bijvoorbeeld met:

– Extra aflossingen?
– Meeverzekeren overlijden?
– Inbreng eigen middelen

Als onafhankelijk hypotheekadviseur heeft Makkinga Van Bon contact met diverse geldverstrekkers, waaronder banken en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor zijn wij in staat u het juiste advies te geven, volledig aangepast aan uw wensen.

Hypotheekvormen

Hieronder is een aantal hypotheekvormen weergegeven die wij voor u als particulier kunnen verzorgen. Klik op een hypotheekvorm voor meer informatie:

– Aflossingsvrije hypotheek
– Annuïteiten hypotheek
– Beleggingshypotheek
– Bankspaarhypotheek
– Hybride hypotheek
– Levenhypotheek
– Lineaire hypotheek
– Spaarhypotheek

Wilt u een advies op maat tijdens een vrijblijvend gesprek? Neemt u dan gerust contact met ons op:  0573-711000 of info@makkingavanbon.nl.

Meer informatie?

Neemt u dan telefonisch contact op via 0573 – 711 000