Verzekeringen

Verzekering op maat

U heeft uw woning of bedrijf zo ingericht dat u zich er prettig voelt. Het meubilair, de vloerbedekking en de kleuren heeft u met zorg uitgekozen. Met een verzekeringsadvies is het niet anders. Een goed verzekeringsadvies dient dan ook op maat te worden gemaakt. Evenals bij de inrichting van uw huis of bedrijf moet u zich er wel prettig bij voelen.

Makkinga van Bon heeft goede contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen en banken, zodat een breed aanbod aan mogelijkheden u ten dienste staat. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij u een op maat gemaakt en gedegen advies geven. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en continuïteit van onze diensten. De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is binnen de verzekeringswereld een gedragscode opgesteld, die wij van harte onderschrijven.

Het afsluiten van een verzekering is slechts één aspect. Gedurende de looptijd van de verzekering kunt u ook op onze ondersteuning rekenen, bijvoorbeeld bij schadeafwikkeling en bemiddeling tussen u en de verzekeringsmaatschappij.

Wilt u uw verzekeringsportefeuille eens laten controleren op hiaten en/of overlappingen, of wordt het de hoogste tijd om uw gehele verzekeringspakket eens te ordenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Meer informatie?

Neemt u dan telefonisch contact op via 0573 – 711 000